09:03 Concurs de sculptat dovleci și de confecționat costume la Balul Toamnei, organizat de Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae”

single 29/10/2019 | 0 Comentarii

Cea de-a IV-a ediție a festivalului concurs „Balul Toamnei” a avut loc, vineri, 25 octombrie, la Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae” din Târgu-Jiu.

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Grădinița cu program normal Nr. 31, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și Asociația de Părinți de la Școala Gimnazială͈ Sfântul Nicolae.

“Elevii au avut ocazia să prezinte costumații confecționate din materiale reciclabile, să își dovedească îndemânarea la concursul de sculptat dovleci sau talentul prin picturile tematice realizate. Sub îndrumarea cadrelor didactice și a părinților participanții au dat dovadă de creativitate realizând costume deosebite, ingenioase din: carton, hârtie, plastic, nylon, rafie, materiale izolante, ziare. Elevii s-au costumat cât mai sugestiv pentru a face parte din decorul anotimpului pe care îl traversăm și pentru a respecta tema propusă” arată unitatea de învățământ, într-un comunicat de presă.

Directorul Școlii Gimnaziale Sfântul Nicolae, Alin Vasile Sulea, i-a felicitat pe participanți pentru implicarea în număr mare și pentru frumusețea costumelor realizate. Coordonatorul activității, profesorul Liliana Călugăru, a înmânat diplome de participare tuturor concurenților, fiind premiate cele mai frumoase costume și cei mai frumoși dovleci sculptați.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki