09:28 Donație importantă pentru SJU. Deputatul Vîlceanu: Mulțumim companiei și ministrului Virgil Popescu

single 01/04/2020 | 1 Comentariu

Nuclearelectrica donează sume importante pentru spitalele din țară, 1,5 milioane de lei urmând să ajungă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Anunțul a fost făcut de către ministrul Economiei și Energiei, Virgil Popescu. Printr-o postare pe pagina de socializare, deputatul Dan Vîlceanu, președinte PNL Gorj, îi mulțumește companiei dar și ministrului pentru sprijin.

„Aș vrea să le mulțumesc celor de la Electrica, Nuclearelectrica, Hidroelectrica, Romgaz, care au donat sume importante de bani pentru dotarea spitalelor cu echipamente medicale, necesare în această perioadă pentru a-i proteja pe cei din linia întâi în această bătălie cu inamicul nevăzut. Îndemn toate companiile care au posibilitatea financiară să facă donații, pentru a fi parte la acest efort comun de a dovadă de solidaritate în această perioadă de criză”, a anunțat ministrul Virgil Popescu.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 09:28 Donație importantă pentru SJU. Deputatul Vîlceanu: Mulțumim companiei și ministrului Virgil Popescu | infoGorj spune:

    […] Cititi tot articolul […]

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki