10 mii de semnături pentru Victor Ponta

single 25/02/2019 | 0 Comentarii

Mobilizare generală pentru europarlamentare. Pro România și-a scos membri în stradă pentru a strânge 10.000 de semnături care să vină în sprijinul viitorilor candidați. La Gorj, Alin Văcaru vrea să obțină un scor cu 5% mai mare decât procentul obținut la nivel național.

Pentru că au target îndrăzneț, oamenii lui Victor Ponta au amplasat un cort în centrul Municipiului Târgu Jiu unde susținătorii pot sta de vorbă cu ei. „Noi deja am demarat tabelul cu semnături pentru alegerile europarlamentare. Pentru Gorj ne-am stabilit 10 mii de semnături cu care să mergem la București, Vom avea amplasat și un cort pe centrul pietonal din Târgu Jiu pentru a-i convinge pe cetățeni să vină alături de noi cei de la Pro România și să ne susțină pentru Parlamentul European. Target-ul nostru este să obținem un scor cu două cifre îmi doresc să am cu 5% mai mult decât media pe țară. E primul nostru examen iar noi dăm o mare atenție acestor alegeri. Pe primul loc pe lista va fi domnul Victor Ponta urmat de Corina Crețul. Pe 14 aprilie, la Romexpo va fi lansarea tuturor candidaților. Vom merge cu 100 de persoane de la Gorj. Vrem să fim în total 4000-5000 de persoane la București să dăm semnal de unitate și să prezentăm cea mai bună echipă pentru europarlamentare”, a declarat secretarul general al partidului Alin Văcaru.

Își desemnează liderii

La ora actuală Pro România nu și-a desemnat structura județeană. Alegerile în Gorj sunt programate după scrutinul din luna mai. „Vom organiza alegeri în localități după scrutinul pentru europarlamentare. Oricum, nu voi face alegeri cu 10 oameni, dacă nu sunt cel puțin 30 de membrii în fiecare localitate nu vom organiza alegeri. La ora actuală suntem 23 de coordonatori județeni care răspuns de mai multe organizații locale”, a mai declarat Văcaru.

Articolul 10 mii de semnături pentru Victor Ponta apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki