1000 de măști de protecție împotriva coronavirusului împărțite de PSD Gorj

single 06/04/2020 | 0 Comentarii

1000 de măști de protecție împotriva noului coronavirus vor fi împărțite gratuit de PSD Gorj. Persoanele peste 65 de ani care doresc o astfel de mască sunt rugate să sune la numărul de telefon 0353/407.652 pentru a oferi detalii în legătură cu locația. O echipă de voluntari din cadrul partidului va merge la fiecare aplean pentru a-i oferi o mască, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

”În această perioadă ne-am implicat masiv în sprijinirea semenilor noștri, care au cu adevărat nevoie de ajutor.

După donarea celor zece concentratoare de oxigen la unitățile spitalicești din Târgu Jiu, Turceni, Motru și Târgu Cărbunești, a constituirii de grupuri de voluntari la nivelul fiecărei localități, grupuri conduse de președinții și primarii social democrați, donarea unor sume de bani de către membrii PSD Gorj pentru achiziționarea de echipamente, mijloace de protecție pentru salvatori și bunuri pentru persoanele afectate de această boală, vitale în lupta cu acest virus, venim, acum, în sprijinul persoanelor peste 65 de ani pentru a preîntâmpina îmbolnăvirea acestora cu coronavirus.

PSD Gorj ajută târgujienii fără a le pune în pericol starea de sănătatea. Pentru a fi și mai eficienți, persoanele peste 65 de ani, care au nevoie de măști, sunt rugate să nu mai vină la sediul PSD Gorj, ci să sune la numărul de telefon 0353/407.652, între orele 10.30- 14.30, iar echipa de voluntari a PSD Gorj va merge la adresele indicate pentru a oferi măștile mult necesare. Se vor lua toate măsurile ce se impun într-o astfel de situație epidemiologică.

Partidul Social Democrat rămâne aplecat asupra nevoilor oamenilor!” se arată în comunicatul de presă.

Articolul 1000 de măști de protecție împotriva coronavirusului împărțite de PSD Gorj apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki