15:26 Weber, REACȚIE la acuzațiile lui Vîlceanu privind ajutorul de salvare pentru CE Oltenia

single 08/02/2020 | 2 Comentarii

Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a dat vina, vineri, pe social-democrați pentru faptul că n-a fost publicată, în Monitorul Oficial, ordonanța de guvern referitoare împrumutul de 1,2 miliarde de lei pentru Complexul Energetic Oltenia. 

În replică, președintele PSD Gorj afirmă că liberalii au ținut la sertar, timp de 3 luni, Memorandumul pentru CE Oltenia, în loc să-l promoveze în regim de urgență. În plus, Mihai Weber spune că, în cazul ordonanțelor de urgență adoptate în ultima ședință, Guvernul PNL „a uitat” să ia toate avizele.

“Atât PNL, cât mai ales deputatul Dan Vîlceanu, habar nu au despre ce vorbesc. Aruncă prea multe fumigene în spațiul public pentru a-și acoperi incompetența. Încep să încurce minciunile între ele” reacționează deputatul PSD.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 15:26 Weber, REACȚIE la acuzațiile lui Vîlceanu la adresa PSD privind ajutorul de salvare aprobat de guvernul Orban : Stiri in Gorj spune:

    […] Vezi articol pe Radio Infinit […]

  2. 15:26 Weber, REACȚIE la acuzațiile lui Vîlceanu la adresa PSD privind ajutorul de salvare aprobat de guvernul Orban | infoGorj spune:

    […] Cititi tot articolul […]

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki