16:07 Văcaru, REACȚIE după demisiile din Pro România. Ce MESAJ îi transmite lui Iriza

single 24/12/2019 | 0 Comentarii

Deputatul Alin Văcaru a ținut să vină cu lămuriri după ce 25 de membri Pro România Gorj și-au dat demisia la sfârșitul săptămânii trecute. Printre demisionari se află inclusiv fondatorii organizației, Dănuț Chirilă și Călin Simionescu.

Alin Văcaru i-a dat și replica senatorului Scarlat Iriza, care a spus despre coordonatorul Pro România Gorj că ”trăiește în lumi paralele” și că partidul s-ar zbate, în județ, la numai 4-5%.

”O parte dintre acești colegi s-au retras după alegerile europarlamentare, cu câțiva dintre dumnealor nu m-am intalnit niciodată, nici nu cred ca au adeziuni, singurul care făcea parte din biroul județean, cu care am purtat o discuție, în urmă cu câteva zile, este domnul profesor Chirila. I-am înțeles decizia și vreau sa-i multumesc pentru implicarea dumnealui! Restul s-au retras, fie ca nu au fost propuși in biroul județean, fie ca nu am intrat la guvernare, fie din probleme personale. Despre domnul Iriza….numai de bine! Îi urăm sărbători fericite și pensie liniștită!”, a scris coordonatorul Pro România Gorj pe pagina de socializare.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki