16:09 NOI cazuri de infectare cu coronavirus. Bilanţul ajunge la 11

single 07/03/2020 | 0 Comentarii

Alte două cazuri de infectare cu coronavirus, confirmate, sâmbătă. în România.

„Un caz priveşte o tânără de 15 ani din Timişoara, care studiază în aceeaşi unitate de învăţământ cu ceilalţi doi tineri de 16 ani din Timişoara, dar într-o altă clasă. La acest moment, cursurile instituţiei de învăţământ sunt suspendate până pe 11 martie a.c., urmând ca în cursul zilei de luni, 9 martie a.c., comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă să decidă suspendarea cursurilor până la 14 zile” arată o informare a Grupului de Comunicare Strategică.

Tânăra de 15 ani s-a prezentat în cursul zilei de vineri la Spitalul de Copii din Timişoara. Ea prezenta simptome de febră şi tuse. Astfel, a fost luată decizia internării şi prelevării de probe la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. În prezent, starea sa de sănătate a fetei din Timişoara este ameliorată, fără febră.

Al doilea caz este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în acelaşi avion în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din Hunedoara, confirmat în cursul zilei de vineri cu infecţie cu noul coronavirus (COVID-19). Fata din Hunedoara este asimptomatică şi va fi internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Vineri, a fost confirmat un nou caz de coronavirus, fiind vorba despre bărbat de 40 de ani, din Hunedoara, care a călătorit la Bergamo, Italia. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

La nivel naţional, sunt 16 persoane în carantină, iar pentru alte 12.927 de persoane a fost dispusă măsura auto-izolării la domiciliu, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică privind situaţia coronavirus în România.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki