18:05 AJF Gorj, DECIZIE privind competiţiile de copii şi juniori

single 09/05/2020 | 0 Comentarii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a luat, în urma videoconferinței, de sâmbătă, cu membrii Comitetului Executiv, decizia de a ANULA toate competițiile de copii și juniori (inclusiv juniori A1) pentru sezonul 2019-2020. În urma acestei decizii, AJF Gorj a mai stabilit și ca fiecare echipă de copii și juniori să primească titlul de campioană onorifică pentru acest sezon atipic, întrerupt de epidemia de coronavirus.

“În concordanță cu deciziile luate la nivelul Federației Române de Fotbal, în urma consultărilor avute și a dorinței de a proteja copiii și a diminua riscul infectării, având în vedere și faptul că nu există o miză competițională de tip retrogradare/promovare, AJF Gorj a luat, în urma videoconferinței de astăzi cu membrii Comitetului Executiv, decizia de a anula toate competițiile de copii și juniori (inclusiv juniori A1) pentru sezonul 2019-2020. În urma acestei decizii, AJF Gorj a mai stabilit și ca fiecare echipă de copii și juniori să primească titlul de campioană onorifică pentru acest sezon atipic, întrerupt de această pandemie.

În ceea ce privește competițiile de seniori, AJF Gorj a dezvoltat o serie de simulări, însă toate aceste scenarii depind de deciziile pe care le vor lua în perioada următoare instituțiile statului, precum și Federația Română de Fotbal. În funcție de acestea, AJF Gorj va aproba una dintre aceste variante de finalizare a sezonului in Comitetul Executiv, iar hotărârile luate vor fi comunicate în timp util membrilor afiliați”, a transmis AJF Gorj printr-un comunicat de presă.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki