20 de percheziţii la agenţi economici suspectaţi de evaziune fiscală

single 02/05/2019 | 0 Comentarii

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, împreună cu polițiști de ordine publică și investigații criminale, din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Poliției Orașului Bumbești Jiu și Poliției Orașului Tismana au efectuat astăzi 20 de percheziții pe raza județului Gorj, la 4 agenți economici, pe linia comercializării cărnii și a produselor din carne.

Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile administratorilor și sediile profesionale a patru agenți economici, care efectuează activități de comerț cu carne și produse din carne, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În urma activităților desfășurate, au fost indisponibilizate 1.550 kg de carne si produse din carne, în valoare de 35.000 lei, precum și documente extracontabile care atestă achiziția de astfel de produse.

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice continuă cercetările pentru stabilirea prejudiciului creat bugetului consolidat al statului și documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki