20 de percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală cu produse din carne. Peste 1.500 de kilograme de carne, confiscate

single 26/04/2019 | 0 Comentarii

20 de percheziții au fost efectuate, joi, 25 aprilie, pe raza județului Gorj, la patru agenți economici, pe linia comercializării cărnii și a produselor din carne.

Acțiunea a fost derulată de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, împreună cu polițiști de ordine publică și investigații criminale, din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Poliției Orașului Bumbești Jiu și Poliției Orașului Tismana.

„Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile administratorilor și sediile profesionale a patru agenți economici, care efectuează activități de comerț cu carne și produse din carne, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În urma activităților desfășurate, au fost indisponibilizate 1.550 kg de carne si produse din carne, în valoare de 35.000 lei, suma de 115.750 lei, precum și documente extracontabile care atestă achiziția de astfel de produse. Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice continuă cercetările pentru stabilirea prejudiciului creat bugetului consolidat al statului și documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.


Articolul 20 de percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală cu produse din carne. Peste 1.500 de kilograme de carne, confiscate apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki