20:29 Portofel cu bani și carduri bancare, găsit și predat Poliției Locale

single 07/12/2019 | 0 Comentarii

Gestul impresionant a fost făcut de o târgujiancă. Reprezentanții Poliției Locale Târgu-Jiu au povestit cele întâmplate, pe pagina de socializare.

“Astăzi, 07 decembrie 2019, în jurul orei 13:00, la sediul instituției noastre s-a prezentat o târgujiancă pentru a preda un portmoneu găsit într-un magazin de pe strada Unirii din Târgu Jiu.

Portmoneul conținea cartea de identitate a posesorului, permisul de conducere, mai multe carduri bancare, cardul de sănătate, două bilete de trimitere pentru servicii medicale, cupoane de pensii, legitimații pentru transport, precum și o sumă de bani.

În urma activităților specifice, polițiștii locali au luat legătura cu persoana care a pierdut portofelul, iar în jurul orei 13:30 aceasta s-a prezentat la sediul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a-și recupera bunurile.

Bărbatul, vădit emoţionat, ne-a relatat că nu se aştepta să-şi recupereze portofelul cu toate actele şi banii, mulțumind în mod deosebit doamnei care l-a găsit, pentru gestul nobil.

Poliția Locală Târgu Jiu apreciază și promovează permanent spiritul civic și le recomandă, totodată, tuturor cetățenilor să manifeste o atenție sporită la utilizarea bunurilor personale, pentru a evita situațiile neplăcute de acest gen”, au transmis oamenii legii pe facebook.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki