23 de milioane de euro pentru transportul public în comun din Târgu Jiu

single 13/08/2019 | 2 Comentarii

Municipiul Târgu Jiu își „reabilitează, modernizează și extinde sistem de transport public în comun prin troleibuz”. Totul, printr-un proiect de peste 20 de milioane de euro care vine să modifice în totalitate serviciul de transport public din oraș.

„Încă o veste bună pentru Târgu Jiu: al doilea proiect pe care îl avem pentru modernizarea transportului în comun din municipiu a obținut 90 de puncte și a trecut în etapa de precontractare. Am fost informat recent că s-a finalizat etapa de evaluare tehnică și financiară a proiectului ”Reabilitare, modernizare și extindere sistem de transport public în comun prin troleibuz”. Urmează actualizarea documentației existente, iar apoi semnarea contractului de finanțare. Vă reamintesc că am obținut deja finanțarea pentru 20 de troleibuze moderne pe care le așteptăm la Târgu Jiu. Acest al doilea proiect prevede, pe de o parte, modernizarea întregii rețele de transport în comun, aici intrând infrastructura și extinderea acesteia, iar pe de altă parte achiziționarea a încă 15 troleibuze de 12 metri, dintre care 6 cu autonomie extinsă. Va fi reabilitată rețeaua de contact pe o distanță de 13,6 km, va fi amenajat și modernizat depoul Transloc și, de asemenea, va fi instalat sistemul ”e-ticheting” care va permite achiziționarea biletelor prin metode moderne de plată. Valoarea proiectului este de aproximativ 23 de milioane de euro”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Articolul 23 de milioane de euro pentru transportul public în comun din Târgu Jiu apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. targujeanu spune:

    Domnule, asta este un mare falsist.Nu are cu ce sa se laude dupa 3 ani de mandat, si ori se arunca in poze cu cei care au realizat ceva la viata lor, facand performante in diverite domenii de activitate, sau umbla in dosarele prafuite al primariei, iesind pe sticla ca x, sau y proiecte vor fi demarate.Sunt proiecte depuse inca de acum 4-5 ani si despre care au facut vorbire, atat vechiul primar si mai cu seama ing.Ionescu si Chiriac- trepadusii de serviciu ai celor care prin votul prostimii, vin si ocupa nemeritat postul de primar.Asa ca, vai si amar de acest oras!

  2. Lae angrosistu spune:

    E clara treaba, omu cu frunte lata a inceput campania, baga din top pt surdo muti. Nu te mai alege lumea fetita, dupa ce te au vazut cat esti de taune.

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki