60% dintre mineri și-au ridicat deja cota de cărbune

single 05/09/2019 | 0 Comentarii

60% din salariații Complexului Energetic Oltenia, care au depus cerere, și-au ridicat deja cota de combustibil pentru iarnă. Fiecare angajat are dreptul, dacă dorește, la o cotă de 10 tone de lignit la prețul stabilit de CEO.
7000 de cereri pentru acordarea cotei de cărbune au fost depuse până la finalul perioadei de depunere. Administrația Complexului Energetic Oltenia estimează că până în luna noiembrie toți salariații companiei vor intra în posesia ajutorului la încărzire oferit la un preț preferential.
Angajații Complexului Energetic Oltenia au avut posibilitatea ca de la jumătate lunii iunie să depună cereri pentru a beneficia de cota de cărbune în natură. Minerii și energeticienii au primit în prima parte a acestui an tichete-cadou în valoare de 600 de lei. Pentru cărbunele pe care îl vor folosi la iarnă, angajații trebuie să achite tot 1192 de lei. Este vorba de prețul de producție pe unitate. Fiecare salariat poate beneficia de o cotă de 10 tone de cărbune, o dată. Condiția este ca angajații să depună cereri la subunitățile în care activează. Cota de combustibil a fost negociată cu administrația Complexului Energetic Oltenia și este trecută în Contractul colectiv de muncă.
Cererile au putut fi depuse până pe 18 iulie. Punctele de încărcare sunt aceleași ca și anul trecut. Având în vedere costul unui metru cub de lemne sau prețul tonei de cărbune pe piață, cele 10 tone de cărbune reprezintă un ajutor substanțial pentru a trece de perioada de iarnă.

Articolul 60% dintre mineri și-au ridicat deja cota de cărbune apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki