A început OMORUL la Samarinești! Davițoiu: Ardeiu, UN MITOCAN. Primar: Candidata PMP m-a reclamat la BRUXELLES!

single 16/03/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nici n-a plecat bine primarul Ardeiu din funcție c-a și început omorul la Samarinești. Nicolae Davițoiu îl face ”mitocan” pe edil, pentru o declarație acordată cotidianului Gorjeanul, cum că viitorii candidați PNL și PMP sunt ”oameni fără moralitate”.  Marian Ardeiu o acuză însă pe reprezentanta PMP, Clara Călianu, că i-a făcut numai plângeri, inclusiv una la Bruxelles, adresată fostului premier Cioloș.

Într-o postare pe facebook, Nicolae Davițoiu, îl face ”mitocan” pe primarul din Samarinești, deranjat de modul în care i-a caracterizat pe viitorii candidați PMP și PNL. Liderul Mișcării Populare din Gorj zice că viitoarea candidată a partidului său este o doamnă respectabilă, de succes, venită de la București.

Clara Călianu, viitoarea candidată PMP, a participat și la alegerile din 2016, când a obținut în jurul a 300 de voturi.

Cât despre acuzația primarului Ardeiu privind lipsa moralității, Călianu nu se miră de astfel de vorbe. Zice că edilul s-a ocupat, în cei 10 ani cât a condus comuna, mai mult de scenarii și regii decât de bunăstarea oamenilor.

Marian Ardeiu a părut c-a și uitat că i-a făcut ”lipsiți de moralitate” pe candidații PMP și PNL. Edilul își cere scuze dar ne-a explicat de unde-i vine supărarea: Clara Călianu l-a reclamat și la Bruxelles, la Dacian Cioloș.

Ardeiu are de gând să ducă o campanie dură împotriva candidatei PMP.

Liberalii au câteva variante de candidat pe care le analizează, în această perioadă. Responsabil de zonă, vicepreședintele Gheorghe Pecingină, este convins că partidul său va câștiga alegerile pentru că este pe un trend ascendent.

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki