A murit la spital după ce a suferit arsuri pe 85% din suprafaţa corpului în urma unui incendiu de vegetaţie

single 17/10/2018 | 0 Comentarii

Un bărbat de 79 de ani şi-a pierdut viaţa ieri după-amiază la un spital din Capitală, acolo unde a fost transportat cu elicopterul Smurd în cursul zilei de 15 octombrie. Acesta a suferit arsuri pe 85% din suprafaţa corpului, asta după ce a fost victima unui incendiu de vegetaţie, în comuna Aninoasa. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Conform organelor abilitate ajunse la faţa locului, bătrânul de 79 de ani a vrut să dea foc resturilor vegetale. Din păcate, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar bărbatul nu a mai putut fugii din calea acestora. Un om care a văzut incendiul violent a sunat la 112 pentru a solicita ajutorul, menţionând că este nevoie şi de o ambulanţă deoarece un bărbat a fost cuprins de flăcări şi a suferit răni grave. La scurt timp de la sosirea echipelor de salvare la locul indicat a ajuns şi un elicopter SMURD, care l-a preluat pe bătrân şi l-a transportat la un spital din capitală. Ieri, inima acestuia a încetat să mai bată.

,,Secţia 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Aninoasa este un incendiu de vegetație, iar un bărbat a fost cuprins de flăcări și este rănit grav. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un bărbat de 79 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce se afla pe un teren proprietate, a incendiat resturile vegetale, iar la un moment dat focul s-a extins și bărbatul a fost surprins de flăcări, provocându-i arsuri pe aproximativ 85 % din suprafața corpului. Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital, pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au comunicat reprezentanţii IPJ Gorj.

Articolul A murit la spital după ce a suferit arsuri pe 85% din suprafaţa corpului în urma unui incendiu de vegetaţie apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki