ACOPERIȘ ABIA REPARAT, SMULS DE VÂNT

single 19/01/2018 | 0 Comentarii

Blocul 36 din orasul Uricani parca ar fi blestemat. Acum câțiva ani, acoperisul imobilului a fost mistuit de flacarile care au izbunit la apartamentul de la ultimul etaj, acum vantul a pus la pamant acoperisul abia reparat. Locatarii sunt neputinciosi in fata pagubelor si nu le ramane decat sa ceara ajutorul primarului.

Cu ani în urmă, aparamentul de la utimul etaj a luat foc de la o lumanare lasata aprinsa, iar flacarile au ars de vii doi copii si au distrus acoperisul. Acum, nenorocirea s-a abatut din nou asupra imobilului. Numai ce s-au vazut cu acoperisul reparat dupa incendiu, ca vantul puternic de zilele trecute l-a doborat la pamant, iar locatarii blocului au ramas in plina iarna fara acoperis.

Primaria a facut eforturi enorme pentru a-i ajuta pe locatari sa-si repare acoperisul si prima data. În situatia actuala insa, cand orasul nu are bugetul stabilit, orice sprijin de la adminsitratie iese din discutie.

Oricat ar vrea primarul sa ajute locatarii, acesta nu are nici bani, nici cadrul legal de a face astfel de reparatii, pentru ca ceea ce s-a intamplat intra la capitolul calamitati.

Locatarii blocului 36 trebuie sa stranga acum din nou bani, pentru ca apartamentele sa nu le fie distruse de ploi.

Articolul ACOPERIȘ ABIA REPARAT, SMULS DE VÂNT apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: , , , ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki