Alegeri AMÂNATE! Morega, atac DEVASTATOR la Hanu

single 18/02/2020 | 0 Comentarii

Conferința de alegeri a PSD Motru, ce ar fi trebuit să aibă loc miercuri, a fost amânată. Între timp, este scandal cât casa în organizația condusă de Dorin Hanu. Cosmin Morega lansează atacuri fără precedent la adresa fostului primar, acuzând că se încearcă fraudarea alegerilor prin desemnarea unor angajați ai Carierei Roșiuța drept delegați la conferința municipală.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Cosmin
Morega lansează acuzații dure la adresa lui Dorin Hanu dar și a sindicatelor
din zona Motru, pe care le acuză că se bagă în viața partidelor politice, ”dezbină
oameni și strică prietenii”.  

”Am ajuns ca într-o haită în care ne mâncăm unii pe alții, iar Hanu pune sare!” mai spune Morega acuzând că, sâmbăta trecută, liderul PSD Motru, alături de Constantin David, Eugen Corcoață și Stelian Vasile ar fi pus la cale planul de atac împotriva sa.

Morega îl sfătuiește pe liderul sindical de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, să lase politica și să se preocupe de locurile de muncă ale minerilor.  

”Au
contribuit la distrugerea orașului și a Complexului Oltenia prin aceste jocuri
murdare, măgării, șulfăneli! Roșca are oameni pe care-i dă și la PNL, PSD sau
ALDE” acuză viceprimarul PSD.

De tirul viceprimarului PSD nu scapă nici liderul de la partid. Cosmin Morega spune că Dorin Hanu a dezbinat partidul în 2016, și asta vrea să facă și acum. Îi cere să se retragă de la conducerea organizației PSD.

Morega mai spune că Hanu și-a îndepărtat toți oamenii cu care a lucrat de-a lungul timpului, și asta urmează să facă și cu el.  

Dorin Hanu n-a dorit să răspundă la acuzațiile lui Cosmin Morega. Constantin David, directorul Carierei Roșiuța, a negat vehement, însă, că ar aduce oameni din carieră ca să voteze la alegerile din cadrul PSD.

David spune că lucrurile vor fi tranșate în cadrul PSD Motru în momentul în care deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, va anunța cine este favoritul sondajului de opinie realizat în oraș în vederea desemnării candidatului la primărie.

Vezi articol pe Radio Infinit

Tags: , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki