Alegeri la PSD Gorj. Vezi când își schimbă organizația conducerea!

single 14/09/2018 | 0 Comentarii

Dragnea a tranșat problema de la Gorj. Organizația județeană va trece prin filtrul unor alegeri. Decizia s-a luat în cadrul unei întâlniri importante la sediul de partid din București unde au participat atât greii din PSD cât și liderii organizației județene. Atât Florin Cârciumaru cât și Mihai Weber au acceptat ca „următoarea Conferință Județeană de Alegeri a PSD Gorj să fie organizată în viitorul apropiat”.

Liderul PSD Gorj pune capăt discuțiilor în contradictoriu de la Gorj. Dragnea i-a chemat la masa rotundă atât pe actualul președinte, Florin Cârciumaru, cât și pe viitorul, Mihai Weber, pentru a le explica cum trebuie să stea lucrurile. După lungi discuții s-a ajuns la concluzia că trebuie să aibă loc alegeri.

Mandatele interimare, înlocuite

„Conducerea centrală a Partidului Social Democrat s-a întâlnit, la sediul partidului din strada Kiseleff pentru a analiza situația din organizația PSD Gorj, în baza documentelor primite pentru organizarea Conferinței Extraordinare a Organizației Județene PSD Gorj, din data de 1 octombrie 2015, a Statutului Partidului, dar și în baza Procesului-Verbal încheiat în urma Conferinței de la acea dată. Luând în considerare decizia Comitetului Executiv Național al PSD de la începutul acestei luni, de la Neptun, aceea de fi organizate alegeri interne în 11 filiale județene cu structuri de conduceri interimare, Liviu Dragnea, președintele PSD și Marian Neacșu, secretarul general, au stabilit de comun acord cu președintele organizației PSD Gorj, Florin Cârciumaru, și președintele executiv al organizației județene, Mihai Weber, ca pentru eliminarea tuturor interpretărilor, privind alegerile interne la Gorj, acestea să se desfășoare într-o altă etapă în care sunt incluse și alte filiale din teritoriu cu mandate interimare, aflate în aceeași situație ca cea de la Gorj”, se arată în comunicatul emis de PSD Gorj.

Subiect încheiat

În urma cuvântului spus de liderul suprem, cei doi conducători de la Gorj au fost de acord cu organizarea alegerilor atunci când Comitetul Executiv Național al PSD va decide. „Domnii Florin Cârciumaru și Mihai Weber au agreat propunerea conducerii PSD și au acceptat ca următoarea Conferință Județeană de Alegeri a PSD Gorj să fie organizată în viitorul apropiat, decizia finală privind data exactă a alegerilor fiind luată într-o ședință a Comitetului Executiv Național al PSD”, se mai arată în același comunicat.

Articolul Alegeri la PSD Gorj. Vezi când își schimbă organizația conducerea! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki