Alin Văcaru: Alegerile din PSD, amânate deja la Iași și Brăila. Același lucru s-ar putea întâmpla și la organizația de la Gorj

single 22/02/2019 | 0 Comentarii

Fostul parlamentar social-democrat Alin Văcaru, actual deputat PRO România, nu exclude ca alegerile interne în PSD Gorj să fie amânate. S-a întâmplat deja acest lucru la organizațiile  din Iaşi şi Brăila. Într-o conferință de presă, Văcaru l-a ironizat astăzi pe Mihai Weber, candidat unic pentru postul de preşedinte executiv al social-democraţilor gorjeni. Deputatul afirmă că în partid ar fi fost alte persoane mult mai potrivite să acceadă pe prima poziție, respectiv la conducerea organizației județene decât Mihai Weber. PSD Gorj a anunţat că va organiza Conferinţa judeţeană de alegeri în data de 3 martie, respectiv săptămâna viitoare, însă acum alegerile sunt puse sub semnul întrebării.

Vox 2 Alin Văcaru


Deputatul Pro România a comentat și pe marginea nominalizării lui Mihai Weber pentru postul de ministru la Dezvoltare Regională. Alin Văcaru l-a ironizat din nou  pe colegul său din Camera Deputaţilor și a lăsat să se înțeleagă faptul că acesta ar fi lansat singur ideea că și numele său ar fi fost vehiculat pentru o astfel de funcție. “Ar fi interesant să piardă și alegerile din partid, deși candidează singur”, afirmă ironic deputatul Pro România, Alin Văcaru.

Vox 3 Alin Văcaru

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki