Alina Eremia – Aș da

single 31/05/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alina lansează un nou single, „Aș da”, prin care a dorit să redea povestea pe care o trăiește alături de partenerul sau.

După o lungă perioada în care Alina a preferat să țină departe de ochii tuturor relația pe care o are cu iubitul ei, dar și sentimentele pentru acesta, artista s-a decis să îi facă cea mai sinceră declarație de dragoste, în cel mai frumos și autentic mod, prin muzică.

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. <Aș da> este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una din cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compara cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O dată ce am știut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine”, a declarat Alina.

Așa cum era de așteptat, Alina a preferat ca prima persoană care va ascultă piesa să fie chiar cea căreia i-o și dedică:

„Iubitul meu a fost prima persoană care a ascultat piesa, după ce am finalizat-o. A fost plăcut impresionat de rezultat pentru că nu se aștepta ca ideea pe care eu o cântam în seara respectivă acasă, să înflorească în maniera asta.
Am simțit să scriu despre povestea noastră, pentru că sunt convinsă că toți la un anumit punct al vieții noastre iubim atât de intens încât simțim că am putea da ce ne e mai drag nouă, în cazul meu, muzica. Bineînțeles metaforic vorbind, dar consider că atât timp cât un om te iubește, te iubește pentru ceea ce eșți și ceea ce iubești, iar el nu ti-ar cere niciodată să renunți la acele lucruri”, a completat artista.

Alina pregătește și alte surprize muzicale personale pentru fanii săi, în perioada următoare, și își dorește ca prin intermediul muzicii, aceștia să o cunoască din ce în ce mai mult.

Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul „Pariu cu viața”, iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. În 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With or without you”, urmat de piesa „Tu eșți vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toată țară. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Când luminile se sting” și „Dulce Amar” s-au bucurat de un real succes. În anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poartă-mă”. Piesa lansată la începutul acestui an alături de Mark Stam, „Doar noi”, s-a bucurat de un real succes, iar piesa „Freeze”, colaborarea cu Monoir, a trecut granițele țării, bucurându-se de aprecierea publicului din Turcia, Grecia sau Bulgaria.

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki