Amenzi date în stradă de Polițiștii Locali. Persoanele fără adăpost luate la întrebări.

single 13/08/2019 | 0 Comentarii

Unitățile de alimentație publică și locuri publice de pe raza Municipiului Târgu Jiu, luate la purecat de oamenii legii. Polițiștii locali din cadrul Biroului Control Comercial și Serviciului Ordine Publică Intervenție al Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu au efectuat verificări la mai multe unități cu scopul depistării încălcării normelor legale în vigoare. În cadrul acelorași acțiuni au fost sancționate  mai multe persoane, oameni fără adăpost, care aduceau prejudicii orașului.

Au fost verificate 13 unități de alimentație publică cu privire la respectarea programului de funcționare stabilit, iar conform documentelor întocmite de echipele de control rezultă că agenții economici în cauză au respectat programul de funcționare la momentul controlului.  În atenția polițiștilor locali au fost și sesizările primite din partea cetățenilor referitor la deranjarea liniștii și ordinii publice, în acest sens fiind verificate alte 4 unități de alimentație publică. În timpul controlului, agenții constatatori au depistat în afara barurilor închise, persoane care consumau băuturi alcoolice pe terasele de alimentație publică, cu mențiunea că administratorii societăților în cauză au fost atenționați în privința respectării programului de funcționare și a normelor legale în vigoare. Pentru neregulile constatate la cele 4 unități de alimentație publică urmează aplicarea unui număr de 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2000 lei pentru următoarele abateri: nedeținerea avizului/autorizației de funcționare pentru activitatea pe terasa de alimentație publică, nerespectarea programului de funcționare, neprezentarea autorizației/avizului de funcționare pentru desfășurarea serviciilor de piață în terase de alimentație publică, a transmis reprezentantul Poliției Locale.

Băutură și jigniri

Deplasările în teren au scos la iveală mai multe nereguli care se întâmplă pe străzile din oraș. Cetățenii care consumă alcool pe stradă și fac mizerie sunt la ordinea zilei în Târgu Jiu. În timpul serviciului de patrulare polițiștii locali au mai depistat persoane fără adăpost, sau care consumau fie băuturi alcoolice pe domeniul public, fie semințe, resturile fiind aruncate la întâmplare. Acestea au fost legitimate și avertizate de către echipele de control pentru nerespectarea normelor în vigoare, iar cele din urmă au fost îndrumate să curețe resturile aruncate, strada și trotuarul fiind curățate în prezența polițiștilor locali. În timpul verificărilor, o persoană a fost sancționată contravențional de polițiștii locali pentru adresarea de expresii și cuvinte jignitoare. Conform documentelor întocmite, polițiștii locali au legitimat în total 21 persoane, au mai transmis oficialii instituției publice.

Articolul Amenzi date în stradă de Polițiștii Locali. Persoanele fără adăpost luate la întrebări. apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki