Amna – E sărbătoare acum

single 06/12/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Amna întâmpină Crăciunul cu piesa “E sărbătoare acum”. Single-ul debutează împreună cu un videoclip, care o surprinde pe artistă lângă bradul de Crăciun, şemineu şi ciorapii plini cu cadouri.

Piesa are versurile scrisă de către artistă, fiind produsă de către Adina Bold.

”Am scris acest colind anul trecut, în Ajunul Crăciunului. Când simt mirosul de brad şi cozonaci calzi, pur şi simplu mă loveşte inspiraţia. Am început să fredonez piesa, apoi versurile. Aşa că am lăsat cozonacii în cuptor, supravegheaţi de mama şi am fugit la studio să înregistrez piesa. Soţul meu s-a supărat un pic pe mine că am plecat chiar în Ajun, dar ştiam că o să iasă o treabă bună. «E sărbătoare acum» este o urare şi o încurajare spre a fi mai buni, mai fericiţi şi, nu în ultimul rând, să apreciem mai mult ceea ce avem” spune Amna.

Luna trecută, ascultam piesa “Aproape cel mai departe”, colaborare dintre Amna şi Robert Toma, cu un videoclip cosmic fascinant. În această vară a debutat single-ul catchy “De câte X vrei tu”, compus de Marius Moga şi prezentat împreună cu un videoclip regizat de Alexandru Samedru.

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Musat este o cântăreaţă autohtonă de pop/dance, devenită cunoscută prin lansarea hitului “Tell Me Why”, colaborare cu Tom Boxer. Tânăra a studiat pianul şi canto la Liceul George Coşbuc. Primul său single a ajuns sus în topuri în ţări precum Polonia, Spania, Serbia, Grecia, Albania, dar şi în America Latină.

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki