Angajații unei instituții, chemați la muncă în weekend. Vezi motivul!

single 30/06/2020 | 0 Comentarii

La Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj se lucrează și în weekend. Conducerea unității a luat această decizie pentru a face față solicitărilor venite din partea viitorilor șoferi.

După o perioadă de pauză, Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj și-a reluat activitatea în totalitate. “Se lucrează pe toate liniile de muncă, inclusiv la proba teoretică. Candidații sunt foarte ascultători și păstrează distanța socială. Măsurile luate în interior sunt destul de exigente, pentru a preîntâmpina o eventuală îmbolnăvire. Dacă înainte de pandemie examinam undeva între 80 și 90 de candidați la proba teoretică, astăzi examinăm în jur de 60 de candidați”, a declarat Ștefan Țacu, directorul instituției.

Examinări în wekend

Și, pentru a face față solicitărilor, programul de activitate s-a prelungit. “Am luat măsura ca două weekenduri pe lună să le muncim, întrucât numărul mare de candidați la proba practică ne ridică oarece probleme, în special categoriile C, CE și D, unde examinăm în perioada weekendului. Această măsură s-a luat la nivel de instituție și am stabilit ca două sâmbete pe lună să le muncim”, a mai declarat comisarul șef.

Articolul Angajații unei instituții, chemați la muncă în weekend. Vezi motivul! apare prima dată în Impact in Gorj.

Vezi articol pe Impact in Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki