Anunț pentru autorități. Vezi ce mesaj și-a atârnat un târgujian pe poartă!

single 06/09/2019 | 0 Comentarii

Glume pe marginea unui subiect delicat. Un cuplu târgujian, deranjat de modul în care autoritățile acționează în cazul suspiciunilor de pestă porcină, a apelat la o variantă comică pentru a-și arăta nemulțumirea. Convinși că animalul din curtea lor va fi sacrificat, oamenii l-au tăiat înainte ca echipele de control să ajungă la ei. Printr-un bilet aceștia le-au transmis autorităților că le-au luat-o înainte!

„Suntem plecați la cei doi nepoți în zona 9 Mai pentru îngrijire. Revenim acasă în jurul orei 18.00. Ce căutați se află în lăzi frigorifice”, a fost anunțul atârnat de poarta unei familii din municipiul Târgu Jiu.

Glumă, negustată

Reprezentanții ISU au rămas muți de uimire când au văzut anunțul. Prezenți la datorie, pompierii militari fac apel la cetățeni să nu se joace cu virusul pestei porcine. „Cam așa ne-a întâmpinat ieri un domn sau o doamnă…nu prea poți să-ți dai seama după modul de exprimare. Evident, nu cu prea multe studii dar cu „Școala vieții” proprietarii unui imobil situat pe strada Prelungirea Panduri din municipiul Tg-Jiu au vrut să ne demonstreze că sunt cu un pas în fața pestei porcine africane. Pentru că s-a confirmat că pesta porcină africană a ajuns și în câteva localități din județul nostru, autoritățile responsabile au luat măsuri în consecință, iar conform legislației în vigoare și noi, pompierii militari, avem atribuții pe acest segment. Nu mică ne-a fost mirarea când am ajuns la porțile acestor cetățeni care au lăsat un bilețel atârnat în poartă, destul de expresiv ce-i drept, prin care au vrut să demonstreze că înainte să-i lovească pesta porcină africană au lovit-o ei pe ea. Noi îi sfătuim pe cetățeni să nu le urmeze exemplul acestor oameni, să se supună indicațiilor autorităților și să conștientizeze că în joc este sănătatea lor și a copiilor lor” au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Articolul Anunț pentru autorități. Vezi ce mesaj și-a atârnat un târgujian pe poartă! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki