Armata PNL, lăsată fără ostași în viitoarea campanie parlamentară

single 02/05/2020 | 0 Comentarii

Se ascut săbiile în PNL Gorj. Organizația locală anunță, prin intermediul liderului, că nu se va mobiliza pentru viitoarele alegeri parlamentare. Marcel Romanescu susține că oamenii săi sunt nemulțumiți de modul în care sunt tratați de șefii de la județ.

Liderul PNL Târgu Jiu susține că în organizația de la municipiu lucrurile sunt clare. Oamenii au obiective doar în ceea ce privește alegerile locale, pentru cele de parlamentare există doar o tendință de relaxare. Marcel Romanescu susține că acestea sunt consecințele colaborării de la Gorj.  „Cei care vor candida pentru alegerile parlamentare trebuie să vină în fața organizației locale și să ofere argumentele plauzibile pe care colegii mei le așteaptă de la viitori candidați. De ce în această perioadă vocea lor nu a fost ascultată? De ce expertiza lor nu a fost luată în calcul? Viitori candidați au obligația morală de a le explica aceste lucruri! Pentru alegerile parlamentare nu știu care va fi strategia PNL. Dacă mâine ar fi alegeri parlamentare nu știu ce scor ar scoate PNL. Variabila cea mai importantă este implicarea sau neimplicarea oamenilor în campanie. Cine nu ia în calcul această variabilă va pierde detașat aceste alegeri. La alegerile locale oamenii s-au implicat că au avut pentru ce, la cele parlamentare nu știu ce să zic” , susține Marcel Romanescu.

Se delimitează

Secretarul general al organizației municipale PNL Târgu Jiu întărește spusele lui Romanescu. Bogdan Bejinaru susține că liderii județeni vor deconta fiecare mișcare greșită făcută în această perioadă de guvernare.  „În ceea ce privește numirile făcute pe guvernare PNL în Gorj, și nu mă refer doar la CEO, PNL Târgu Jiu se delimitează de absolut toate numiri pentru că nu sunt oameni care au lucrat în campanie și nici nu sunt cunoscuți ca fiind profesioniști pe anumite domenii. Este clar că nu poți emite pretenții de a avea rezultate politice în alegerile viitor. E o greșeală mare pe care o va deconta PNL Gorj”, a declarat secretarul PNL Târgu Jiu Bogdan Bejinaru.

Contactat telefonic, președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susține că supărarea lui Romanescu este mai veche de când BPJ-ul a votat excluderea lui Mihai Paraschiv din partid, lucru recunoscut chiar de Romanescu.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki