Asfalt turnat peste nămol în comuna Vladimir

single 08/11/2019 | 0 Comentarii

Drumul comunal Vladimir-Frasinu a fost asfaltat ieri, cu toate că pe jos exista nămol format în urma precipitațiilor din ultima perioadă. Localnicii au fotografiat modul în care se toarnă asfalt și au postat fotografii pe rețelele de socializare.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, a prezentat pe pagina sa de Facebook imagini cu asfaltarea drumului: „Ne-au fost trimise mai multe fotografii în care se vede destul de clar modul în care se face asfaltarea drumului DC 45 Vladimir-Frasinu. Efectiv este nămol pe drum, iar drumul este denivelat, iar, în ciuda acestui lucru, se toarnă asfalt, ceea ce nu trebuie să fi mare specialist ca să conștientizezi că este ceva greșit. Oamenii au fost la primărie să-l întrebe pe primar de această modalitate de a turna asfalt, dar pur și simplu nu a vrut să stea de vorbă cu ei“.

„Este campanie și toată lumea știe să se pozez“

Primarul localității Vladimir, Ion Ianăși, a spus că terasamentul este realizat de mai mult timp și că nu ploua în momentul în care se asfalta: „Este constructorul care se ocupă. Până la predare, drumul este al constructorului și răspunde. Dirigintele de șantier este și el prezent. Oamenii fac după o anumită grosime. Nu plouă, dar este campanie și toată lumea știe să se pozeze. Terasamentul este făcut de un an și jumătate“.

Articolul Asfalt turnat peste nămol în comuna Vladimir apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki