Asistente medicale cu note de 1 și 3, transferate la Secția de Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență. S-au făcut de râs la o testare

single 21/02/2019 | 0 Comentarii

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a transferat, anul trecut, două asistente medicale la Secția de Obstetrică-Ginecologie, care, ulterior, au dovedit că sunt competente pentru a lucra în acest domeniu. Acestea s-au făcut de râs la o testare susținută în fața unei comisii de medici și asistente din cadrul Secției, obținând notele 1 și 3. Una dintre cele două asistente examinate nu a scris nimic în lucrare, în afară de întrebările formulate de comisie, iar cealaltă a dat răspunsuri greșite, care nu aveau legătură cu întrebările. Conducerea Secției de Obstetrică-Ginecologie a solicitat, printr-o adresă, anularea transferului, pentru că e nevoie de personal competent deoarece la unitate „se prezintă urgențe majore care pun în pericol viața mamei și a copilului și necesită personal competent“. Cele două asistente au fost transferate de la Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești, dar acum își desfășoară în continuare activitatea în cadrul Spitalului Județean.

Mutate în policlinică

Costinel Popescu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a precizat că cele două asistente au fost mutate în cadrul ambulatoriului de specialitate: „Au fost transferate la cererea Șefului de secție, pentru necesitate, în urma unui referat al acestuia. Au fost evaluate după o perioadă de o lună de zile, iar apoi au fost trecute pe alte locuri de muncă în cadrul Spitalului Județean de Urgență, respectiv la ambulatoriului de specialitate. S-a preferat transferul acestora pentru că s-a întocmit un referat de necesitate din partea șefului Secției, ceea ce însemna că era o nevoie imperioasă de cadrele medicale“.

Conducerea Spitalului Județean a demarat procedura de organizare a unui concurs de angajare pentru Secția de Obstetrică-Ginecologie. „Între timp, am înaintat la resurse umane solicitarea de organizare a unui concurs pentru ocuparea a două posturi“, a mai spus Costinel Popescu.

Articolul Asistente medicale cu note de 1 și 3, transferate la Secția de Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență. S-au făcut de râs la o testare apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki