Au demarat lucrările pentru Calea Eroilor. Vezi unde nu ai voie să parchezi!

single 15/10/2018 | 0 Comentarii

Stâplii de iluminat de pe Calea Eroilor vor dispărea în curând. De astăzi încep lucrările de modernizare a reţelei electrice. Costurile sunt suportate de compania CEZ care în felul acestă da o mână de ajutor autorităților locale.

Au demarat lucrările la Calea Eroilor. Modernizările se vor face pe bucăți și în primă bază se va ataca rețeaua electrică. „Deja a fost finalizat tot ce înseamnă partea de avize și aprobări privind lucrările pe care urmează să le facă CEZ. De luni, 15 octombrie, constructorul va intra pe Calea Eroilor pentru lucrări. Mulțumim încă o dată CEZ pentru sprijinul acordat. Este un proiect care vine să schimbe fața orașului Târgu Jiu. Tot ce înseamnă cabluri și stâlpi vor intra în modernizare. Vor dispărea efectiv acești stâlpi foarte înalți pentru iluminat public, vor fi alte modele de mobilier urban și stâlpi de iluminat public stradal, iar partea de cabluri, atât cele de energie electrică, dar și cele de telecomunicații, vor fi introduse în subteran. CEZ a alocat pentru aceste lucrări o sumă de 2.000.000 de lei”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Locuri de parcare limitate

Autoritățile fac apel la populație ca în perioada lucrărilor să dea dovadă de înțelegere și să lase străzile goale pentru o intervenție rapidă. „Îi rugăm pe toți cei care parchează pe Calea Eroilor, în zona Hotel Europa până la Universitate, să facă tot posibilul să lase liberă parcarea. Constructorul este pregătit și el să își desfășoare activitatea pentru ca lucrările să nu dureze foarte mult. Vremea ne permite și cu siguranță lucrările se vor desfășura pe o perioadă foarte scurtă de timp. Ne interesează finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor, pentru că și licitația privind celelalte lucrări este în derulare. Urmează să demarăm și aceste lucrări de modernizare a Căii Eroilor în zona dintre strada Popa Șapcă și calea ferată. Sperăm ca Ministerul Dezvoltării Regionale să ne sprijine în continuare pentru obținerea de fonduri. Ar fi extraordinar de bine să finalizăm în decurs de câțiva ani acest proiect deosebit de important și să dăm o altă față a centrului municipiului Târgu Jiu”, a mai declarat Aurel Popescu.

Articolul Au demarat lucrările pentru Calea Eroilor. Vezi unde nu ai voie să parchezi! apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki