Autoritățile încep reabilitarea unui important tronson de drum județean

single 26/02/2019 | 0 Comentarii

Autoritățile anunță reabilitarea unui important tronson de drum județean. Este vorba despre DJ Vlăduleni-Urdari-Turceni-Ionești-limită cu județul Mehedinți. Lucrarea are o valoare de peste 96 de milioane de lei, iar termenul de execuție este de 24 de luni de la data începerii lucrărilor. Potrivit lui Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, proiectul prevede reamenajarea trotuarelor existente prin aplicarea de îmbrăcăminte asfaltică precum și amenajarea de trotuare din beton pe raza localităților. De asemenea vor fi realizate și piste pentru bicicliști și vor fi amenajate 34 de stații de autobuz, totodată fiind prevăzută construirea de platforme din beton și șanțuri cu rigole carosabile. Cei peste 40 de kilometri de drum județean vor intra în reabilitare începând cu data de 15 martie.

Vox 1 Cosmin Popescu


Președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu susține că prin această nouă investiție, a reușit să atingă cifra propusă ca și reabilitare în ceea ce privește drumurile județene.

Vox 2 Cosmin Popescu

asemenea, șeful județului anunță că s-au purtat discuții  la Ministerul Dezvoltării inclusiv pentru includerea drumului ce străbate localitatea Padeș în vederea obținerii de fonduri, drum pe care au fost realizate doar plombări și care, din această cauză, nu rezistă intemperiilor.

Vox 3 Cosmin Popescu

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki