Backstreet Boys – No Place

single 07/01/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trupa Backstreet Boys deschide anul 2019 cu un nou single, “No Place”, cu un aer de melodie country.

Muzicienii apar jucând baschet cu băieţii lor, în camping, în bucătărie cu soţia şi fiul, la un pahar de vin cu aleasa sau privind peisajul montan. Foştii băieţi fatali ai muzicii pop sunt acum taţi, care îşi învaţă fiii şi fiicele cum să ia viaţa în piept.

Acest single este despre familie, despre sentimentul de “acasă” şi despre priorităţi în viaţa fiecăruia dintre noi. Acest track este extras de pe abumul “DNA”, care va sosi pe 25 ianuarie. Este al zecelea material discografic al băieţilor. Aceştia au fost nominalizaţi recent la premiile Grammy pentru “Cea mai bună reprezentaţie pop duo/grup” cu piesa “Don’t Go Breaking My Heart”.

Urmează o perioadă ocupată pentru boy band, care va avea un turneu global cu 43 de opriri. Debutează în luna mai la Lisabona, dar până atunci grupul revine în Las Vegas în februarie pentru rezidenţa “Larger Than Life” la Zappos Theater, în cadrul Planet Hollywood. Concertele îi vor duce pe artişti în ţări precum UK, Spania, Franţa, Italia, Germania sau Polonia.

În 2019, Backstreet Boys aniversează 25 de ani de carieră şi cu puţin noroc ar putea primi primul Grammy la festivitatea de pe 10 februarie.

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki