Bărbat din Dâmbovița, reținut pentru că a înșelat un târgujian cu un utilaj agricol

single 14/08/2019 | 0 Comentarii

Vezi pentru ce a fost reţinut un tânăr din Căpreni!

Vezi pentru ce a fost reţinut un tânăr din Căpreni!Un bărbat din orașul Găiești, judeţul Dâmbovița, a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj  un bărbat, de 34 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

„Acesta, la data de 3 noiembrie 2018, în contextul vânzării unui utilaj agricol, pe un site de anunțuri, ar fi primit suma de 1.800 lei (constând în contravaloarea transportului) de la un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care s-a angajat să achiziționeze utilajul. Ulterior, bărbatul nu a mai livrat produsul, păstrând banii achitați deja de cumpărător. În cursul zilei de astăzi urmeză ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale, cercetările continuând pentru recuperarea prejudiciului“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj.

Articolul Bărbat din Dâmbovița, reținut pentru că a înșelat un târgujian cu un utilaj agricol apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki