Bărbat inconștient și în șoc hipotermic, salvat din fântână

single 01/07/2019 | 0 Comentarii

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit ieri pentru salvarea unui bărbat care a căzut într-o fântână, în comuna Peștișani. Salvatorii au reușit să îl recupereze din fântână după minute bune de eforturi supraomenești. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost alertat de o sesizare conform căreia o persoană a căzut într-o fântână. Incidentul s-a petrecut în satul Broșteni, comuna Peștișani. Salvatorii s-au deplasat la locul cu pricina cu o autospecială de intervenție și o autospecială SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, alăturânu-li- se și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost scos din fântână cu eforturi colosale, însă era inconștient și în șoc hipotermic. În urma căzăturii, bărbatul a suferit și leziuni, lovindu-se de pietrele din care era construită fântâna.
Cadrele medicale i-au acordat bărbatului primul ajutor la fața locului, după care l-au transportat la spital cu o ambulanță.

Vezi articol pe

Tags: , , , , ,

Sursa media: TV Acces

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki