Bărbatul din Bălănești care și-a bătut cu bestialitate soția a fost arestat preventiv

single 21/11/2019 | 0 Comentarii

Bărbatul din comuna Bălănești care și-a lovit cu bestialitate soția cu levierul și a înjunghiat-o în picior de două ori a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Acesta ar fi consumat droguri înainte de producerea fapte. Soția sa este însărcinată și a riscat pierderea făcutului. Femeia de 27 de ani este internată în spital. Medicii au constatat că are o fractură la antebraț și o fractură de gambă.

Soțul agresiv ar fi consumat cocaină și marijuana, conform rezultatului cu testul Drugtest. Nu este prima dată când femeia este bătută cu bestialitate de soțul său. În primăvară a ajuns la spital cu lovituri multiple. Atunci, soțul a primit interdicție de a se apropia de ea pe o perioadă de 60 de zile.

A fost bătută în mașină

Conflictul a avut loc în autoturismul bărbatului, care era parcat în zona Drăgoieni. „Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din comuna Bălănești, aflându-se pe raza localității Drăgoieni, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, de 29 de ani, din localitatea Bălănești. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Articolul Bărbatul din Bălănești care și-a bătut cu bestialitate soția a fost arestat preventiv apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki