Bătrâna găsită mumificată într-un apartament din Târgu Jiu și nepoata care s-a spânzurat au fost înmormântate

single 14/08/2019 | 0 Comentarii

Bătrâna în vârstă de 90 de ani și nepoata acesteia care au fost găsite decedate într-un apartament din cartierul Lido, din municipiul Târgu Jiu, au fost înmormântate, ieri, în comuna Lelești. Aproximativ 100 de persoane le-au condus pe ultimul drum. Bătrâna a avut parte de o slujbă religioasă, dar nu și nepoata acesteia care s-a spânzurat.

În urmă cu câteva zile, polițiștii și lucrătorii de la ISU au pătruns în apartamentul de la etajul 9 și au găsit-o pe Corina Tănăsoiu, în vârstă de 42 de ani, spânzurată de suportul de la o perdea, iar în dormitor se afla bunica ei, care era mumificată. Vecinii spun că nu s-a simțit niciun miros pe scară și că bătrâna nu mai fusese văzută de aproximativ doi ani.

Aurica Dascălu era din din satul Hârnea, comuna Albeni. Conform unor informații, pensia bătrânei era încasată de către o familie din localitate, iar banii ajungeau, apoi, la nepoata acesteia.

Articolul Bătrâna găsită mumificată într-un apartament din Târgu Jiu și nepoata care s-a spânzurat au fost înmormântate apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki