Bobaru: ”În fiecare lună vor trebui făcute angajări la Uzina Mecanică Sadu”

single 16/07/2019 | 0 Comentarii


”În fiecare lună vor trebui făcute angajări la Uzina Mecanică Sadu”, spune primarul Constantin Bobaru, după ce fabrica de armament a primit de la guvern aproape 5 milioane de euro pentru retehnologizare, în acest an.

Edilul din Bumbești-Jiu afirmă că pe fila de buget pentru UM Sadu sunt prinse două sume: una pe credit bugetar, alta pe credite de angajament.

Cele 5 milioane de euro, obținute pe credit bugetar, vor trebui cheltuite până la finalul acestui an. Deja, au fost postate pe SICAP anunțurile de licitație.

Constantin Bobaru susține că Uzina Mecanică Sadu are banii necesari întocmirii studiilor de fezabilitate pentru restul liniilor tehnologice ce vor fi achitate prin intermediul creditelor de angajament.

Bobaru a mai declarat, pentru Radio Infinit, că echipamentele ce vor fi achiziționate de către fabrica de armament de la Bumbești-Jiu sunt atât pentru linia de producție estică cât și pentru partea de muniție NATO.

Edilul neagă zvonurile, vehiculate în ultimul timp, cum că retehnologizarea UM Sadu va aduce cu sine disponibilizări de personal. Din contră, spune că vor trebui făcute angajări.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki