Bobaru se ceartă și cu Pecingină! „Este un neica-nimeni în politica gorjeană!”

single 13/06/2019 | 0 Comentarii


Scandal Bobaru–Pecingină, după sancționarea primarului liberal de la Bumbești-Jiu.

”Pecingină este un neica-nimeni în politica gorjeană!” a comentat, la Interviurile Infinit FM, Constantin Bobaru care a fost deranjat de scrisoarea anti-PSD trimisă în localitatea sa, în ultimele zile de campanie electorală, și semnată cu numele său.

Primarul a declarat că epistola respectivă conținea acuzații neadevărate și că și-a amenințat cu plângerea penală colegii din PNL, dacă o distribuie. Gheorghe Pecingină pune tunurile pe Constantin Bobaru pe care-l acuză că ”nu are demnitate și bărbăție”. În plus, îi transmite că, la Dolj, 9 primari PNL au fost excluși din partid pentru că au susținut la alegerile europarlamentare altă formațiune politică.

Pecingină a postat și un mesaj pe pagina de socializare după atacurile lui Bobaru, în care afirmă că se consideră oaia neagră a PNL pentru că este de părere că ”trădătorii, indiferent de nume sau poziție trebuie executați”.

Vicepreședintele liberal mai spune că la asta s-a referit Marcel Romanescu, atunci când a acuzat blaturi PSD-PNL în politica gorjeană, la cazul Bobaru.

Vezi articol pe Gorj Exclusiv

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Gorj Exclusiv

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki