Bugetul pe 2019 generează noi dispute între reprezentanții municipalității

single 17/04/2019 | 0 Comentarii

Bugetul pe 2019 alocat Primăriei Târgu-Jiu generează noi certuri între aleșii municipalității. După ce Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu s-a declarat extrem de nemulțumit de banii primiți  de la Consiliul Județean Gorj, o reacție a avut astăzi și viceprimarul Aurel Popescu. Acesta nu îi dă dreptate edilului din municipiu și spune că anul trecut Primăria Târgu-Jiu a înregistrat excedent bugetar, în condițiile în care sumele primite au fost de trei ori mai mici decât acum. Aurel Popescu afimă că, oricum sumele care au rămas necheltuite pe final de 2018, au fost folosite necorespunzător, în condițiile în care edilul din Târgu-Jiu se plânge acum de lipsa fondurilor.

Vox 6 Aurel Popescu 


Vicele din Târgu-Jiu îi reproșează edilului Marcel Romanescu, faptul că discuțiile pe marginea bugetului au fost purtate în grabă și nu s-a insistat spre ce anume vor fi direcționate sumele de bani. “Proiectul de buget pentru municipiul Târgu-Jiu este o temă foarte importantă care nu poate fi discutată fugitiv”, afirmă Aurel Popescu.

Vox 4 Aurel Popescu

Aurel Popescu se plânge în continuare de faptul că primarul din Târgu-Jiu nu comunică îndeaproape cu cei doi viceprimari. Mai mult, Popescu afirmă că acesta și-ar fi redirecționat apelurile către unul dintre consilierii săi.

Vox 5 Aurel Popescu

Nemulțumit că a primit mai puțini bani de la Consiliul Județean Gorj decât se aștepta, primarul Marcel Romanescu a anunțat că vrea să dea în judecată Consiliul Județean. Doar 1,2 milioane lei a primit municipalitatea de la Consiliul Județean, edilul anunțând acum că vrea să atace hotărârea prin care au fost repartizați banii pentru Primăria Târgu Jiu.

 

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki