Bunoaica a avut dreptate! ITM Gorj: Vouchere de vacanță de 2080 de lei pentru angajații CE Oltenia

single 01/04/2019 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nicu Bunoaica a avut dreptate. Valoarea voucherelor de vacanță pentru mineri și energeticieni trebuie să fie de 2080 de lei,  nu de 1450 de lei cât a promis administrația, i-a comunicat ITM Gorj liderului sindical de la Cariera Lupoaia.

Conform legii, voucherele de vacanță se acordă în cuantum egal cu contravaloarea unui salariu de bază minim brut pe țară garantat.

“Considerăm să stabilirea cuantumului voucherelor de vacanță la 1.450 lei s-a făcut cu eludarea prevederilor legale imperative”, se arată în răspunsul Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Decizia acordării voucherelor de vacanță către angajații CE Oltenia a fost luată după greva spontană din ianuarie, în prezența ministrului Energiei, Anton Anton.

Nicu Bunoaica este nemulțumit că angajații Complexului Energetic Oltenia nu părăsesc sindicatele tradiționale și nu se unesc într-unul majoritar, pentru a nu mai pierde din drepturile salariale. Liderul de la Lupoaia zice că nu mai poate fi ”jandarm” și ”să se bată cu Boza și ministerele”.


Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki