Bunuri în valoare de 36.000 lei, confiscate

single 01/03/2019 | 0 Comentarii

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică au acționat în vederea verificării legalității transporturilor rutiere de mărfuri, ocazie cu care au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 36.000 lei.

Cu ocazia acestor activități, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat în trafic, pe strada Calea București, din Municipiul Târgu Jiu, doi tineri, în vârsta de 23 de aniunul din Tg-Jiu, iar celălalt din Municipiul Sibiu, în timp ce conduceau două autoturisme.

”Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că cei doi tineri transportau mai multe scule electrice, respectiv 26 bormașini, 84 multifuncționale, 11 fierăstraie electrice, 25 polidiscuri, 62 autofiletante, 13 circulare electrice și 18 rotopercutoare, precum și alte scule electrice de uz casnic, împreună cu accesoriile acestora, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente justificative de proveniență și pe care intenționau să le valorifice într-un târg săptămânal din localitate. Tinerii au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei, conform Legii nr. 12/1990 republicată, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar bunurile cărora tinerii nu le-au putut justifica proveniența, au fost ridicate în vederea confiscării” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Articolul Bunuri în valoare de 36.000 lei, confiscate apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki