CACERES x COSTI – La Octava Maravilla (Lento)

single 13/12/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Caceres, omul din spatele hit-urilor “Felice Los 4″ si “Mayores”, colaborează cu Costi pentru single-ul său de debut, “La Octava Maravilla (Lento)”. În videoclip, Costi Ioniță este îmbrăcat în ia tradițională românească și flutură drapelul țării.

Caceres este unul dintre cei mai prolifici compozitori din America Latina. În ultimii 2 ani, compozițiile tânărului artist au depășit 3 miliarde de vizualizări, fiind responsabil pentru hit-uri precum “Felice Los 4″ (Maluma), “Mayores” (Becky G feat. Bad Bunny) și “Vacantione” (Wisin). Caceres a fost motivat de Costi să-și lanseze propriul single, după ce românul a auzit demo-ul piesei “La Octava Maravilla (Lento)”.

Pentru “La Octava Maravilla (Lento)”, Costi se folosește încă o dată de rădăcinile sale latine ce au născut hituri precum “Rumba”, “Habibi” (feat. Shaggy, Mohombi & Faydee) și “Passion” (feat. Otilia, Shaggy & Andreea), în timp ce vocea lui Caceres completează perfect producția artistului român pentru a crea un mix de pop și latino pe beaturi ritmate.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai buni producători și artiști români, care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicală internațională precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair și Faydee, printre alții.

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki