Casting pentru un filmul „Eroii de la Podul Jiului”. Se va filma la Tg-Jiu

single 30/05/2019 | 0 Comentarii

Vino la casting să fi printre „Eroii de la Podul Jiului” – titlul provizoriu al filmului care va spune povestea reală a eroului Ioan Popilian şi a tinerilor bravi cercetaşi care l-au ajutat cu arma în mână să apere oraşul Târgu Jiu de armata bavareză, în anul 1916.
Se filmează acum, în august, la Târgu Jiu, în regia lui Sergiu Prodan. La anul îl vede toată România!

”Dacă eşti actor, te aşteptăm negreşit la casting! Dacă ai făcut doar câteva cursuri de actorie, dar pasiunea ta este teatrul şi filmul, te aşteptăm la casting. Dacă eşti doar pasionat/ă de lumea filmului, te aşteptăm la casting. Căutăm tineri, băieti şi fete, între 15 şi 22 ani şi femei şi bărbaţi între 30 şi 65 ani.

Ce vrem de la tine:
1. Să completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact;
2. Să ne trimiţi pe office@cinemagix.ro următoarele:
– o poză sau mai multe cu tine;
– un clip de prezentare: roagă pe cineva să te filmeze cu telefonul în timp ce ne spui câte ceva despre tine, ca să te vedem cât mai bine. Nu-ţi fie ruşine obrazului, spune-ne ce vrei, arată ce poţi. Joacă-te, meriţi rolul principal!

Ce se întâmplă după:
Noi te sunăm şi îţi spunem unde şi când să vii la casting cu proba de rol în Târgu Jiu.

Hai să facem filmul istoric aşteptat atâţia ani de românii de pretutindeni!” așa sună anunțul de ”angajare” pentru iubitorii de film și teatru.

Articolul Casting pentru un filmul „Eroii de la Podul Jiului”. Se va filma la Tg-Jiu apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki