Castingul pentru filmul Eroii de la Podul Jiului, un succes

single 12/06/2019 | 0 Comentarii

Număr impresionant de persoane care au participat la castingul organizat de producătorii filmului artistic Eroii de la Podul Jiului. Filmările la producția cinematografică vor începe în curând, iar producătorii au ales să organizeze un casting chiar în Orașul lui Brâncuși.

Potrivit lui Adrian Tudor, viceprimarul din Târgu Jiu, un număr foarte mare de persoane au fost prezente la selecția de figuranți. Au venit cetățeni din întreaga țară, dornici să apară în fimul care va fi dedicat Luptelor eroice de la Podul Jiului, din Primul Război Mondial. Au participat peste 300 de persoane, în principal tineri, iar unii au primit chiar roluri în film. În perioada următoare va fi încheiată selecția actorilor, iar din luna iulie echipa tehnică va sosi la Târgu Jiu pentru filmări.

Vox 1 Adrian Tudor


Regizorul filmului va avea, însă ultimul cuvânt în ceea ce privește castingul și actorii care vor apărea în filmul care se va realiza la Târgu-Jiu în luna august.

Vox 2 Adrian Tudor

Pelicula Eroii de la Podul Jiului amintește ce s-a întâmplat la Târgu Jiu în Primul Război Mondial, respectiv rezistența locuitorilor orașului în fața trupelor de ocupație.

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki