Ce sumă au furat hoţii din bancomatul de la Polovragi

single 22/10/2019 | 0 Comentarii

Hoţii au reuşit să sustragă din bancomatul aruncat în aer în comuna Polovragi suma de 177.000 de lei. Informaţia a fost prezentată de către reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci. Autorii faptei încă nu au fost prinşi. Prejudiciul total va fi stabilit după ce banca va evalua toate pagubele suferite, aici fiind inclus şi bancomatul care a fost distrus.

Bancomatul se afla la 200 de metri de postul de poliţie

Jaful a fost comis duminică dimineaţa. Locul în care se afla bancomatul era situat la o distanţă de doar 200 de metri de postul de poliţie. „Bancomatul era amplasat în centrul civic. Imaginile au fost puse la dispoziţie Poliţiei“, a precizat Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

Hoţii au reuşit să fugă cu banii

Hoţii au reuşit să fugă cu banii din bancomat fără să fie prinşi. O echipă complexă de anchetă s-a constituit la nivelul Poliţiei Gorj. „La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj s-a constituit o comisie complexă de cercetare, care desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării autorilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci“, a spus Victor Ţuhaşu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Articolul Ce sumă au furat hoţii din bancomatul de la Polovragi apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki