Cele 16 baze sportive noi de la unităţile de învăţământ din Târgu Jiu vor fi date în folosință

single 08/05/2019 | 0 Comentarii

Cele 16 baze sportive construite pentru unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Târgu Jiu vor fi finalizate în circa o săptămână. Este anunţul primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, potrivit căruia LPF şi FRF au felicitat primăria pentru realizarea celor 16 baze sportive noi. Este vorba de terenuri de sport în curtea şcolilor. Pe bazele respective se va putea juca handbal, volei şi fotbal pe teren redus.

Potrivit edilului, investiţia a presupus costuri mai ridicate, însă există o clauză conform căreia constructorul va avea obligaţia ca în următorii 10 ani să remedieze toate deficienţele apărute.

Vox 3 Marcel Romanescu

Firma care a realizat bazele sportive din curtea unităţilor de învăţământ este din Târgu Mureş. Societatea a anunţat că va include în portofoliul său bazele din municipiu. În acest sens va fi realizat și un film de prezentare a investiţiei, cu ajutorul unei drone. Acesta va fi folosit pentru prezentarea firmei, fiind cea mai mare investiţie de acest fel realizată de constructorul respectiv. În aceste condiții, primarul din Târgu Jiu susține că municipiul are acum la dispoziţie o sală polivalentă modernă, un viitor stadion municipal la standarde europene, cele 16 baze sportive noi şi 5 săli de sport la colegii şi licee, care pot găzdui competiţii din ligile naţionale.

Vox 4 Marcel Romanescu

Vezi articol pe Radio Omega

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Radio Omega

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki