CER NOI NEGOCIERI CU ADMINISTRAȚIA CEO

single 12/01/2019 | 0 Comentarii

Sindicatele din minerit și energieau trimis o adresă către CEO, prin care cer convocarea de urgență a comisiei de negociere, în vederea încheierii unui act adițional la contractul colectiv de muncă. Solicitarea vine după ce administrația gigantului energetic a refuzat să aplice majorarea salarială cerută de sindicate.

Adresa este semnată de liderii Federației Univers și cei ai Federației Naționale Mine Energie. Aceștia anunță compaia că există riscul ca în perioada următoare să se dezvolte un nou conflict de muncă, din cauza nemulțumirilor din rândul salariaților.

“Având în vedere promisiunile comune administraţie – sindicate privind recunoaşterea, ierarhizarea şi salarizarea corespunzătoare pe funcţii şi meserii a angajaţilor, efortul susţinut al salariaţilor completat de preluarea unor sarcini în plus din cauza numărului redus de personal pe anumite categorii de funcţii şi meserii, reprezentanţii organizaţiilor noastre vă înştiinţează ca există riscul izbucnirii unor conflicte spontane din cauza tensiunilor din rândul salariaţilor, conflicte care pot degenera până la întreruperea activităţii, evenimente nedorite, ce pot avea repercusiuni care vor duce la un colaps în SEN”, se arată în adresă.

Sindicatele cer majorarea salariilor cu 45%, dar și acordarea de vouchere de vacanță pentru anul 2019.

Articolul CER NOI NEGOCIERI CU ADMINISTRAȚIA CEO apare prima dată în Tele 3.

Vezi articol pe Tele 3

Tags: ,

Sursa media: TV Tele 3 Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki