Cercetat de poliţişti după ce a fost reclamat de vecin că a furat lemne din pădure

single 19/09/2018 | 0 Comentarii

Poliţiştii gorjeni au rezolvat încă un caz în ceea ce priveşte tăierea fără drept a arborilor. Un bărbat de 30 de ani este cuzat că a furat mai mulţi arbori din pădurea vecinului. Acesta s-a ales acum cu dosar penal şi va trebui să dea socoteală pentru faptele sale.

Bărbatul a fost denunţat la poliţie de către vecinu său, care a văzut momentul în care acesta a adus lemnele acasă. Ulterior, păgubitul a sesizat organele de poliţie, deoarece arborii ar fi fost tăiaţi chiar din pădurea sa, din comuna Bolboşi. Oamenii legii au mers la faţa locului, acolo unde au constatat că cele sesizate se adeveresc. Până la finalizarea cercetărilor, aceştia au decis ca arborii găsiţi să rămână în custodia proprietarului de drept.

,,Postul de Poliţie Bolboși a fost sesizat de un bărbat de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au tăiat fără drept mai mulți arbori, din pădurea pe care o deține pe raza comunei Bolboși. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, înpreună cu un reprezentant din cadrul O.S. Motru, s-a constatat că un bărbat de 30 de ani, din comuna Bolboşi, a tăiat un număr de 6 arbori, cu dimensiunile la cioată cuprinse între 30 și 40 cm., din fondul forestier al reclamantului, prejudiciul cauzat fiind în curs de estimare. Materialul lemnos a fost lăsat în custodia proprietarului până la finalizarea cercetărilor. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept de arbori”, a spus Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Articolul Cercetat de poliţişti după ce a fost reclamat de vecin că a furat lemne din pădure apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki