Cine a fost desemnat candidat din partea PSD la Primăria Motru

single 13/03/2020 | 0 Comentarii

Răsturnare de situație la Motru, în privința candidatul PSD la funcția de primar. Dacă până acum era favorit viceprimarul Cosmin Morega, situația s-a schimbat.

Constantin David a fost desemnat de organizația PSD din municipiul Motru drept candidat pentru primăria celui de-al doilea municipiu a județului Gorj. Membrii organizației au fost convocați miercuri, 11 martie, pentru a-și exprima votul pentru candidatul la funcția de primar al municipiului Motru. Potrivit unor informații, Constantin David a întrunit 60% din voturile Comitetului Executiv. Decizia finală va fi luată în zilele următoare de către conducerea organizației județene a PSD Gorj.

Decizia va fi luată luni

Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj și secretarul general a spus că nu s-a luat o decizie și că votul exprimat de membrii organizației este consultativ: „A avut loc o întâlnire. Nu s-a emis niciun comunicat de către organizația de la Motru. Decizia în privința desemnării candidatului va fi luată luni de către conducerea organizației județene. Din cât am înțeles, diferența dintre cei doi candidați din interiorul partidului a fost mică“.

Articolul Cine a fost desemnat candidat din partea PSD la Primăria Motru apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki