CIRC TOTAL! 10 consilieri PSD si ALDE au convocat SEDINTA EXTRAORDINARA a CL Targu Jiu, tot pentru LUNI

single 26/10/2018 | 0 Comentarii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

CIRC TOTAL înaintea ședinței de luni a Consiliului Local Târgu-Jiu, convocată de primarul Marcel Romanescu la Teatrul ”Elvira Godeanu”. Mihai Paraschiv a aflat că PSD și ALDE ar vrea să convoace o ședință extraordinară, cu o jumătate de oră înaintea celei ordinare, pentru a decide că ședințele Consiliului Local trebuie ținute în sediul Primăriei Târgu-Jiu. Toată nebunia are loc pentru că PSD vrea să scoată la licitație concesionarea Parcării Rodna.

Consilierul PNL Mihai Paraschiv ne-a informat că PSD și ALDE ar fi convocat ședință extraordinară, cu o jumătate de oră înaintea celei ordinare care urmează să aibă loc la teatrul din Târgu-Jiu.

Primarul Marcel Romanescu a fost acuzat, pe paginile de socializare, că face circ, după ce a răspuns afirmativ la inițiativa ONG-ului lui Nicolae Ivan de a ține ședința la Elvira Godeanu, întrucât urmează să vină și 100 de cetățeni.

Deși Paraschiv spune că Eduard Lădaru ar sta în spatele convocării ședinței extraordinare, Ion Iordache, liderul ALDE Târgu-Jiu, ne-a informat că cei doi consilieri municipali ai săi se vor abține la proiectul de scoatere la licitație a parcării Rodna, pe motiv că studiul de oportunitate este sumar.

Primarul Romanescu este pus la zid și de afaceristul Dan Marinescu din cauza scandalului cu parcarea de la Rodna. Marinescu este supărat deja pe primar, după cele întâmplate la concursul pentru șefia CSM. În opinia sa, problema era simplu de rezolvat, fără atâta tevatură.

Marinescu este nemulțumit că Târgu-Jiul s-a împărțit în două tabere, care se ceartă între ele, pe chestiunea Rodna.

Și Viorel Caragea îl critică pe Marcel Romanescu pentru decizia de a muta ședința Consiliului Local la teatru. Zice că nu va mai fi ședință ci adunare publică, și-l acuză că face șantaj la adresa consilierilor.

Jurnalistul Costin Crețu taxează dur scandalul de la Primăria Târgu-Jiu și atitudinea primarului Marcel Romanescu. Directorul Gorj Domino spune că edilul ”este consiliat de tot felul de ciudați”.

Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online

Tags: , , , , , , , , ,

Sursa media: Radio Infinit

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki