Concert în Noaptea de Revelion, la Târgu Jiu. Primarul muta focul de artificii în centrul orașului

single 11/12/2018 | 0 Comentarii

Focul de artificii din Noaptea dintre Ani se mută în Piața Prefecturii. Primarul Municipiului Târgu Jiu a luat această decizie după ce târgujienii ar fi pierdut distracția din anii trecuți.

Edilul Marcel Romanescu susține că anul acesta manifestările de pe 31 decembrie nu se vor mai desfășura pe Insulița de pe malul Jiului ci se va reveni la fosta locație, de pe centrul pietonal. “Toate activitățile organizare anterior în perioada sărbătorilor de iarnă vor fi realizate și în perioada următoare. Ca eveniment deosebit față de ceea ce s-a întâmplat anterior, pe data de 31 decembrie, în noaptea de Revelion, ne vom întâlni în Piața Prefecturii, unde va avea loc un concert și un foc de artificii. Evenimentul va avea loc în Piața Prefecturii, tocmai ținând cont de ceea ce s-a întâmplat anul trecut, când o parte dintre cetățeni au mers pe Insuliță, acolo unde se organiza evenimentul, iar o altă parte era în Piața Prefecturii. Cred că Piața Prefecturii este și locul cel mai bun pentru sărbătorirea trecerii în noul an”, a declarant primarul.

DA! la Poarta Sărutului

Ca în fiecare an, după focul de artificii, în Parcul Central se vor organiza căsătorii în aer liber. “Așa cum am făcut în fiecare an, vor avea loc și căsătoriile la Poarta Sărutului. Nu avem încă numărul cuplurilor, pentru că documentele se depun cu 10 zile înainte de oficiere, asta ar însemna undeva în 21-22 decembrie”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Articolul Concert în Noaptea de Revelion, la Târgu Jiu. Primarul muta focul de artificii în centrul orașului apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki