Consiliul Județean Gorj premiază campionii Liceului cu Program Sportiv

single 27/06/2019 | 0 Comentarii

Consiliul Județean Gorj premiază performanța. Elevii și profesorii antrenori ai echipei de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu vor fi recompensați pentru munca lor. Vor fi acordate 14 premii în valoare totală de 8,400 de lei.

Consiliul Județean Gorj va premia, joi, 27.06.2019, Echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, câștigătoare a Campionatului Național “U13”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 15:00, la Sala Maură a Palatului Administrativ din municipiul Târgu Jiu.

Elevii și profesorii antrenori ai echipei de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din  Târgu-Jiu care vor fi premiați sunt:

1) Chelaru Luca-Victor;

2) Bărbulescu Iulian-Mario;

3) Pirea Șerban-Nicușor;

4) Iuțalîm Mihai-Alexandru;

5) Croitoru Eduard-Ionuț;

6) Miruță Marius-Constantin;

7) Pirtea Mario-Andrei;

8) Poenaru Andrei;

9) Deaconu Mihai-Liviu;

10) Bărăitaru Mario-Alexandru;

11) Purdescu Ionuț-Adriano;

12) Chepcel Denis-Ionuț;

13) prof. antrenor Tîlvescu Valentin;

14) prof. antrenor Hîrsu Dorin.

Federația Română de Fotbal a organizat, prin Departamentul Competiții, etapele zonale semifinale și finale ale competiției, la care au participat echipele de juniori ale cluburilor din Liga I, Liga a II-a și Liga a III-a în conformitate cu art. 33, alin. 3 din ROAF, precum și echipele de juniori ale tuturor cluburilor care au participat în Campionatul Național U13 ediția 2017-2018. Astfel, duminică, 23 iunie 2019, la Centrul Național de Fotbal Buftea, s-a disputat ultimul act al Campionatului Național Under 13, competiție rezervată copiilor născuți începând cu anul 2006. Finala Centrului Național U13 s-a jucat în formulă 8+1, pe durata a două reprize a câte 30 de minute, echipa de fotbal juniori a Liceului cu Program Sportiv din Târgu-Jiu reușind să câștige competiția.

Articolul Consiliul Județean Gorj premiază campionii Liceului cu Program Sportiv apare prima dată în Impact In Gorj.

Vezi articol pe Impact In Gorj

Tags: , , , , , , ,

Sursa media: Impact in Gorj

RancaSki

Comenteaza

Trebuie sa fii Inregistrat ca sa poti comenta.

RancaSki